Opoja.net

Rruga Zhur- Dragash që nuk përfundoi kurrë (VIDEO)

Rruga e cila lidhë Zhurin me Dragashin ende nuk është asfaltuar.

Ka disa javë që janë ndalur punimet në rrugën që të çon në Dragash. Kjo rrugë ka filluar të rregullohet por tashmë janë ndalur punimet dhe ka mbetur në mëshirë të fatit.

Investimet në këtë rrugë nuk kanë përfunduar ani pse punimet në këtë aks kanë filluar muaj më parë.

Ndryshe kjo rrugë është pjesë e rrugës nacionale që e lidhë Dragashin me Prizren.

Qytetarë të kësaj ane kanë dërguar video ku shihet gjendja e rrugës e cila ka mbetur në gjysmë

Për më shumë shihni pamjet:

Video Player

00:00

00:25

 

 

 

 

563

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net