Opoja.net

Sa kushton energjia elektrike në Kosovë e sa në shtetet e tjera?

Sa kushton energjia elektrike në Kosovë e sa në shtetet e tjera?

Sipas të dhënave të Eurostat-it, gjermanët paguajnë më së shtrenjti energjinë elektrike në Bashkimin Evropian. Në Ballkan, energjia elektrike më së liri kushton në Kosovë.

Radio Evropa e Lirë ka përgatitur një infografikë, përmes së cilës jep të dhëna se sa kushton energjia elektrike në Gjermani, Britani të Madhe, Itali, Francë, Slloveni, Kroaci, Mali të Zi, Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Maqedoni e Veriut, Serbi, Kosovë dhe Ukrainë.

Numrat në këtë infografikë janë rrumbullaksuar, derisa çmimet janë të gjashtëmujorit të parë të vitit 2020.

Nesër mblidhet Komiteti për Vlerësim të Situatës me Covid-19

Opoja.net

Përfundon numërimi i votave të diasporës, të enjten rezultatet përfundimtare

Opoja.net

Kur mund të shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve, flasin nga KQZ

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net