Opoja.net

Sami Vahit Abdylmexhiti 

Personazhe
Sami Vahit Abdylmexhiti 

I lindur 1951 në Bresanë -Më 26 maj të vitit 1999 së bashku me vëllain Rafet Abdylmexhitin dhe 2 djemtë e tij, Beharin dhe Shefkiun, është vrarë nga forcat serbe në “Masakrën e Tususit” në Prizren, ku ka jetuar prej kohësh me familje.

Loading...

Mos i humb

Ymrije Beqaj – Ikonë e artit muzikor Shqiptar

Opoja.net

Prof. dr. Nexhmi Hyseni themelues i kirurgjisë moderne Kosovare

Opoja.net

Vëllezërit Sylejmani arrijnë suksese me restaurantin e tyre në Austri, për ta shkruajnë edhe gazetat austriake

Opoja.net

Opojës i shtohet një Master i Arteve në Dizajn Grafik

Opoja.net

Innovation: Burim Piraj (video)

Opoja.net

Shuhet Dr. Hidajet Lutfiu, njëri nga pionierët e Kirurgjisë Prizrenase

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net