Opoja.net

“Seri frymëzimi” dramë me moralin e profetit Muhamed s.a. me dublim shqip (12 pjesë)

Për herë të parë në SHBA, një dramë mini-seri lidhur me moralin e Profetit Muhamed (SA), është realizuar nga Omar Suleiman dhe Mohammed Zeyara. Sezoni i parë i kësaj drame i ka gjithsejë 12 pjesë, ndërsa sezoni i dytë i ka gjithsejë 6 pjesë.

Doblimi i zërit në gjuhën shqipe është bërë nga stafi i Peace TV, ndersa montazha është bërë nga stafi i RTV Pendimit.

128
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Këto seri do të transmetohen qdo ditë në ekranin e RTV PENDIMIT.

Fëmijët tanë dhe namazi

Opoja.net

Kur përmallohet burri për gruan e tij !

Opoja.net

Cfarë do të thotë Argetimi? Si mund te argetohemi hallall?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto