Opoja.net

Shaban Shabani priti në takim lamtumirës komandantin e KFOR-IT TURK njësia në Dragash

Shaban Shabani priti në takim lamtumirës komandantin e KFOR-IT TURK njësia në Dragash
Kryetari i komunës së Dragashit Shaban Shabani priti në takim lamtumirës komandantin e KFOR-IT TURK njësia në Dragash, të cilin e falënderoi për bashkëpunimin shumë të frytshëm dhe përkushtimin personal në kuadër të KFOR-it në mbështetje të komunës sonë.
Me të njëjtat përshtypje u shpreh edhe komandanti Erturk dhe siguroi kryetarin që KFORI është i përkushtuar të mbështesë komunën në vazhdimësi varësisht prej nevojave të saj.

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net