Opoja.net

Shenjat që Zoti është i kënaqur me ty në të dy botët!

Çdo besimtarë punon dhe garon në punë të mira që përmes tyre të arrijë kënaqësinë e Zotit. Zatën, arritja e kënaqësisë së Zotit është dhe duhet të jet preokupim i çdo njërit prej nesh.
Por, është një pyetje që shpesh herë na sillet vërdallë në mendjet tona: A thua vallë a është i kënaqur me ne Zoti jonë?
Janë disa shenja që na e tregojnë përgjigjen, e ato janë:
1. Nëse të duan njerëzit e mirë.
2. Nëse ke dëshirë për të dëgjuar Kuran(si dhe të vepruarit me të).
3. Nëse punon sipas mësimeve dhe këshillave të Pejgamberit(alejhi salatu ve selam).
4. Nëse sprovohesh dhe bënë durim.
5. Nëse të vjen fundi i jetës me punë të mira.
Dije se Zoti yt është i kënaqur me ty!

Zoti qoftë i kënaqur me ne! Shkruar nga Hoxhë Fadil Musliu. /Radio Pendimi

Dita e Arafatit – Dita më e veçantë e vitit

Opoja.net

Vlera e ditës së Arafatit: Pse agjërimi në këtë ditë i fshinë mëkatet e dy viteve?

Opoja.net

”Ditën kur çdo njeri e gjen pranë vete atë që veproi mirë ose keq…

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
 
NA NDIQENI
Send this to a friend