Opoja.net

SHFMU ‘Fetah Sylejmani’ në Dragash nxjerr në shitje rrethojat e vjetra të shkollës

Opoja
SHFMU ‘Fetah Sylejmani’ në Dragash nxjerr në shitje rrethojat e vjetra të shkollës

Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët ”Fetah Sylejmani në Dragash ka shpallur ankand publik për shitjen e rrethojave të vjetra, të cilat janë larguar, pasiqë, sipas njoftimit, është nënshkruar kontrata për rregullimin e fushës sportive në këtë shkollë.

Në njoftimin për ankand publik thuhet se sasia fillestare e këtyre rrethojave kap vlerën 400 euro. Afati për shprehjen e interesit është deri më 12 nëntor 2020. Detajet e tjera mun t’i lexoni në linkun e mëposhtëm:

https://kk.rks-gov.net/dragash/wp-content/uploads/sites/12/2020/11/Ankand-publik-SHFMU-Fetah-Sylejmani.pdf

Aktivistët e VV-së në Dragash i gëzohen fitores në Podujevë, shpresojnë ta mundin LDK-në edhe në Dragash

Fari Kolloni

Aksident me të lënduar në Dragash

Opoja.net

Me një super-organizim të apasionuarit e veturave festojnë “28 Nëntorin”, në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net