Opoja.net

Shkolla “Elmaz Ademi” vizitë miqësore në shkollën “Sezai Surroi” në Bellobrad

Shkolla “Elmaz Ademi” vizitë miqësore në shkollën “Sezai Surroi” në Bellobrad

Pikërisht sot, më 25 shtator 2020, kishim një vizitë miqësore, paksa të befasueshme, nga drejtori i shkollës ,,Elmaz Ademi” në Bardhoc – Kukës, z.Fadil Shaqiri me bashkëkolegë, i cili shprehu urimin e tij për rifillimin e mësimit dhe punimet, që po kryhen në zgjerimin e rrugës dhe ndërtimin e trotuarit në afërsi të shkollës sonë.

Me këtë rast, pritja ishte e ngrohtë dhe miqësore nga drejtori i shkollës,z.Ziqiri Skenderi dhe bashkëpunëtorët e tij si dhe anëtarë të Këshillit të Prindërve, z.Verim Mujaj – kryetar dhe z. Vetim Sadikaj.

Mysafirët u njoftuan me situaten epidemiologjike dhe rrjedhën e mësimit në këtë situatë si dhe u shkëmbyen biseda rreth përvojave të ndërsjellta në situata emergjente.

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net