Opoja.net

Shoqata humanitare “Opoja” përfundoi aksionin e saj ku ndihmoi 126 familje nevojtare nga Opoja

Shoqata humanitare “Opoja” përfundoi aksionin e saj ku ndihmoi 126 familje nevojtare nga Opoja

Ka përfunduar me sukses aksionin e saj shoqata humanitare “Opoja” e cila ju ka dal në ndihmë 126 familjeve nga fshatrat e Opojës, shkruan Opoja.net.

Kryesia e kësaj shoqate ka falenderuar të gjithë donatorët kryesisht nga diaspora por edhe nga vendi. Gjithashtu ata falenderuan edhe hoxhallarët të cilët kanë bashkëpunuar me shoqatën në menyrë që të jetë aksioni sa më korrekt.

Gjatë këtij aksioni u ndihmuan edhe familje me medikamente për shërim, ku në këtë rast ju kanë ndalë në ndihmë edhe pronarët e barnatoreve.

Krejt në fund kryesia ka këtë mesazh: Allahu ju shpërbleft të gjithëve.

Shtyhet për në fund të marsit gjykimi ndaj të akuzuarit për sulm në një kafiteri në Bellobrad të Dragashit

Opoja.net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net