Opoja.net

SHQETËSUESE GJENDJA E PANDEMISË NË DRAGASH, THOTË KRYETARI SHABANI DHE APELON PËR MOSTRIME TË QYTETARËVE

Kryetari i Dragashit, Shaban Shabani, thotë se dy javëve të fundit, situata rreth pandemisë Covid- 19 është shqetësuese, pas shtimit të numrit të të infektuarve dhe vdekjes së tre personave.

Sipas tij, në këtë komunë numri i të infektuarve është 29 në mesin e të cilëve 4 të vdekur, 5 raste aktive dhe 24 të shëruar.Ai ndjehet i shqetësuar, pasi numri i vdekjeve është shumë i lartë krahasuar me numrin e vogël të personave të infektuar, ndërsa shqetësim tjetër paraqet fshehjen e simptomave të disa banorëve, të cilët nuk po lajmërohen tek organet kompetente shëndetësore.

Ai ka dhe një apel publike drejtuar autoriteteve shëndetësore vendore, që të mundësojnë realizimin e sa më shumë testeve të qytetarëve.

Përkundër gjendjes së mirë, vazhdojmë angazhimet konkrete për menaxhim sa më efikas nga organet komunale, tha në fund kryetari Shabani, dhe kërkoi nga banorët e kësaj komune respektim të masave për parandalimin e përhapjes së mëtejme të virusit Covid-19.

 

Arrestohet një person në Kuklibeg pasi kishte lënduar babanë!

Merlinda Guraj

Sulmohet infermieri në Dragash – Protestojnë mantelbardhët! (Video)

Opoja.net

MSh nuk ua vazhdon kontratat infermierëve që u punësuan gjatë pandemisë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net