Opoja.net

Shtyllën elekrike e mbanë oxhaku i shtëpisë

Lajme Opoja

Ka më shumë se dy muaj nga dita kur moti i pa përshtatshëm e theu këtë shtyllë elektrike në mes të fshatit Plavë të Komunës së Dragashit, nga e cila prishje pati dhe ndërprerje të energjisë për disa fshatra.

Korporata energjetike e rregulloj duke e lidhur për oxhakun e afërm me tel e më pas e hapi një gropë dhe kështu ngeli deri më sot, ka theksuar Burim Piraj.

Kjo shtyllë sipas banorëve te lagjes, ka ngelë si brengë dhe frikësohen se mos ndoshta një ditë prapë do të bije dhe do të shkaktoj aksident po edhe ndërprerje të energjisë që ndodh aq shpesh në këtë fshat mu për shkak të prishjeve të shumta teknike.

Ka nga banorët e lagjes që tani tre muaj nuk e kanë paguar energjinë në shenjë revolte për këtë shtyllë dhe përpos zyrës së Korporatës Energjetike në Komunën e Dargashit e kanë lajmëruar prishjen dhe në numrin kujdestar të Korporatës në Prishtinë./Opoja.net/

Shtylla elektrike e lidhur per oxhak

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net