Opoja.net

Sonte në “Jeta në Komunë” kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani

Opoja
Sonte në “Jeta në Komunë” kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani

Sipas njoftimit të faqës Kallxo.com, sonte do të trasmetohet emsioni “Jeta në komunë”

PROMO: Shaban Shabani përballë Jeta Xharrës.
Sonte në “Jeta në Komunë” nga ora 22:20 Në Facebook të Kallxo.com, RTV Dukagjini, TV Prizreni, TV Mitrovica dhe TV Syri
#JetaNeKomune.

Shikim të këndshëm. Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net