Opoja.net

Sot dy qenë të Sharrit kan mbytur një ujkë

Në vendin ku ndodhët Qendra Petrol shihen dy qenë të sharrit dhe një ujkë i mbytur. Fotografit i ka shpernda në facebook një faqe nga Opoja, aty shihet ujku i mbytur dhe qentë e sharrit aty pranë tij.

Qendra Petrol e cila gjendet përgjatë rrugës për në Komunën e Dragashit.

130

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Muaj më parë kishte ndodhur një ngjarje e tillë, në fshatin Brod të kesaj Komune.

(Opoja.net)

(null)

(null)

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto