Opoja.net

Sot është Dita Ndërkombëtare e Maleve (Video)

Natyra Opoja
Sot është Dita Ndërkombëtare e Maleve (Video)

Në ditën ndërkombëtare të maleve në emisionin “Mysafiri i Mëngjesit” mysafirë në studio: Faruk Bojaxhiu.

Shikoni bisedën nga Faruk Bojaxhiu në Radio Televizioni i Kosovës:

https://www.youtube.com/watch?v=zOn7IlLS3oE&feature=youtu.be


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net