Opoja.net

Sot është mbajtur pjesa e dytë e afatit të dytë të Testit të Maturës në komunën e Dragashit

Opoja
Sot është mbajtur pjesa e dytë e afatit të dytë të Testit të Maturës në komunën e Dragashit

Drejtoria e Arsimit ka bërë të gjitha përgatitjet që edhe dita e dytë e Testit të Maturës të shkojë sipas planit të paraparë.

Provimit më të rëndësishëm nga shkollimi i mesëm, iu nënshtruan 83 maturantë të Komunës së Dragashit , të të gjitha profileve.

Administruesit dhe monitoruesit janë duke e kryer punën në mënyrë korrekte që procesi i testimit të shkojë për së mbari, nxënësve u urojmë suksese dhe i falendërojmë për edukatën e lartë të treguar gjatë procesit të testimit.

Loading...

Mos i humb

Prej vendimit për kufizim të lëvizjes në Dragash është arrestuar vetëm një person për narkotikë

Opoja.net

Shoqata humanitare “Opoja” ndajnë 20 pako ushqimore për familjet nevojtare në trevën e Opojës

Opoja.net

Mungesa e përzgjedhjes së kompanisë përkatëse ka bërë që akoma mos të dezinfektohet objekti i gjykatës në Dragash

Opoja.net

Imami nga Dragashi jep mesazh me vlerë në këto ditë të vështira për komunën tonë

Opoja.net

Si pasojë e koronavirusit në Komunën e Dragashit ngritën çmimet e disa produkteve bazë

Opoja.net

Shfaqja e pandemisë ka bllokuar një varg projektesh në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net