Sot për vizitë në Dragash ishin Vjosa Osmani kryetarja e Kuvendit dhe Murat Shahin shef i zyrës së UNICEF-it në Kosovë

Opoja
Sot për vizitë në Dragash ishin Vjosa Osmani kryetarja e Kuvendit dhe Murat Shahin shef i zyrës së UNICEF-it në Kosovë
Sot për vizitë në komunën e Dragashit ishte Murat Shahin, Shef i Zyrës së UNICEF-it në Kosovë
Shef i Zyrës së UNICEF-it në Kosovë Murat Shahini u prit nga kryetari i komunës Shaban Shabani dhe drejtori i arsimit në Dragash Vloran Cenaj, në këtë vizitë morën pjesë edhe kryetarja e Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani dhe nënkryetarja Arbërie Nagavci.
Studimet tregojnë që minimum 10 minuta aktivitete në ditë me fëmijët përgjatë viteve të para të jetës, rrisin mundësitë për zhvillimin e aftësive të tyre kognitive, motorike dhe të të mësuarit. Si dhe mundësitë për një jetë më produktive në të ardhmen. Prandaj UNICEF dhe komuna e Dragashit e ka një ndër prioritetet Edukimin e Hershëm të Fëmijëve.
Prioritet ky të cilit i dha përkrahje sot edhe kryetari Shaban Shabani, drejtori Vloran Cenaj, kryetarja e Parlamentit Vjosa Osmani e cila së bashku me nënkryetaren Arbërie Nagavci iu bashkua vizitës në Qendrën me bazë në Komunitet në Dragash, në përkrahje të projektit për zhvillimin e hershëm të fëmijëve të implementuar me përkrahje të zyrës së UNICEF në Kosovë nga Qendra për Shërbime Humane dhe Zhvillim.

DKA në Dragash pas intervistës me gojë shpall rezultatet për mësues klasor me kohë të caktuar në SH.F.M.U “Sezai Surroi”-Zym

Fisnik Guri

Veseli në Bresanë të Dragashit, zbulon pllakën me emrat e luftëtarëve të UÇK-së

Opoja.net

Takim i radhës i ish-ushtarëve të UÇK-së nga Bresana

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net