Opoja.net

Takim i radhës i ish-ushtarëve të UÇK-së nga Bresana

Opoja
Takim i radhës i ish-ushtarëve të UÇK-së nga Bresana

TAKIM I RADHËS I ISH-USHTARËVE TË UÇK-SË NGA BRESANA

Sot: 25. 10. 2020, u takuan disa nga pjesëtarët e UÇK-së të Bresanës së Opojës.

Me iniciativën e Hasan dhe Bekim Sylejmanit, dhe djemve të tyre, që disa vite këto takime janë bërë tradicionale – të përmotshme, në godinën e tyre te vendi i quajtur “Megjja e Lisit” në bjeshkën e Bresanës.

Takimin e sotshëm e nderuan me pjesëmarrjen e tyre edhe: njëri nga ish-udhëheqësit e lartë të UÇK-së, Kadri Veseli, si dhe kryetari aktual i komunës së Sharrit (Dragashit), Shaban Shabani.

Mevludin Krasniqi: Llapi nuk duron ‘bisht sakice’

Fari Kolloni

Ku është akti/dokumenti origjinal i pavarësisë së Shqipërisë?!

Fari Kolloni

Kryetari Shabani uron festën kombëtare: Amanetin e të rënëve ta çojmë në vend duke punuar

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net