Opoja.net

Telegram ngushëllimi për Komandantin e Njësitit të Zjarrfikësve – Fari Piraj

Opoja
Telegram ngushëllimi për Komandantin e Njësitit të Zjarrfikësve – Fari Piraj
Kryetari i komunës në Dragash, telegram ngushëllimi për Komandantin e Njësitit Profesional të Zjarrfikësve dhe Shpëtimit- Fari Piraj.
Me dhembje të madhe e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të Komandantin të Njësitit Profesional të Zjarrfikësve dhe Shpëtimit- Fari Piraj.
Në emrin tim dhe të strukturave komunale në Dragash i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes Piraj, të afërmve dhe kolegëve të të ndjerit.
Fariu u prehtë në paqe!
Shaban Shabani, kryetar i komunës në Dragash.
Dragash,
29 nëntor 2020

1,643 persona të pagjetur në Kosovë, 2 janë nga Dragashi

Opoja.net

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

Opoja.net

Shaban Shabani priti në takim lamtumirës komandantin e KFOR-IT TURK njësia në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net