Opoja.net

Tregim shumë i bukur me veprimin e këtij djaloshi

Islame
Tregim shumë i bukur me veprimin e këtij djaloshi

Ky fëmijë pasi goditi aksidentalisht zogun e fqiut me biçikletën e tij e mori atë e çoi në spitalin më të afërt dhe ja ofroi mjekut gjitha parat që kishte dhe i kërkoi që ta shpëtonte 🙂

Mjeku e fotografoi dhe tha: Pamja më e mirë dhe më e çiltër që po e shoh me sytë e mi.

(Ah sikur të rriteshim me zemra të pastërta sikur që ishim në fëmijëri…)

p

Loading...

Mos i humb

Muhamedi a.s, shpëtimtari i botërave…

Opoja.net

Tehexhudi, namazi i natës

Opoja.net

Lutja zbut zemërimin dhe ndihmon që situata të shihet ndryshe

Opoja.net

“Më e lehtë është ta braktisësh mëkatin sesa të pendohesh për të”

Opoja.net

Marrëdhëniet Kuran – Njeri

Opoja.net

Kujto para Kujt qëndron nëse falesh shpejtë!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net