Opoja.net

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja
Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit
Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit
Drejtoria e Arsimit në bashkfinancim me Caritasin Zviceran në kuadër të projektit “Shpresa” sot kanë pajisur shkollat: “Sezai Surroi” në Bellobrad, shkollën “Shaban Shabani” paralelen në Pllavë dhe shkollën “Fetah Sylejmani” në Dragash me të gjitha pajisjet me inventar dhe lodra nga druri, që janë të lidhura me metoda të reja të edukimit parafillor (zhvillimi i vazhdushëm profesional) për klasët parafillore.
Shumë shpejt edhe klasë tjera do të pajisen me inventar të njëjtë.

1,643 persona të pagjetur në Kosovë, 2 janë nga Dragashi

Opoja.net

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

Opoja.net

Shaban Shabani priti në takim lamtumirës komandantin e KFOR-IT TURK njësia në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net