Opoja.net

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Në fillimit të gjysmëvjetorit të dytë shkollor 2020/202, Komuna e Dragashit, është furnizuar me pako higjienike për shkollat e kësaj komune dhe atë nga organizata UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë.

Vloran Cenaj, Drejtor i Arsimit në Dragash, tha se ky donacion është i mirëseardhur për këtë komunë në veçanti në kohën e ballafaqimit me COVID-19.

I falënderojmë donatorët për këto pako higjienike që do të shpërndahen në të gjitha institucionet shkollore të komunës sonë. Këto pakot higjienike janë të mirëseardhura pasi që gjendemi në kohën e pandemisë dhe kemi nevojë për mjete higjienike që do të ndikojnë në parandalimin e infektimit me virusin COVID-19 për nxënësit por edhe për gjithë personelin arsimor” u shpreh drejtori Cenaj.

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net