Opoja.net
Meka Mish

Ushtrime të KFOR-it Turk nëpër Komunën e Dragashit

Pjesëtarët e KFOR-it po zhvillojnë “ushtrimet e planifikuara” nëpër gjithë Kosovën në përputhej me Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara. Sipas një njoftimi të dhënë nga KFOR-i Turk për redaksinë e Portalit Opoja.net nesër më datën 08 mars 2019 duke filluar nga ora 18:00 deri 23:00 në disa zona të Komunës së Dragashit do të zhvillohet ushtrime të KFOR-it.

Ushtrimet po zhvillohen për ta “ruajtur gatishmërinë” dhe “aftësinë operative” me të cilat “garantohet mjedis i sigurt e paqësor si dhje lëvizje e lirë”, ka kumtuar KFOR-i. /Opoja.net/

Gjiganti

Mos i humb

‘KF Opoja’, ‘KF Aroma’, ‘ShKA Bresana’ dhe disa OJQ të tjera, fituese të subvencioneve për mbështetje të kulturës dhe rinisë

Fari Kolloni

Edhe gjatë fundjavës, zyrtarët e Komunës së Dragashit shëtiten me veturë zyrtare (Foto)

Fari Kolloni

Dragash: Kërc ënon bashkëshorten nëpërmjet mesazheve telefonik

Opoja.net

‘Sofra e Ymer Prizrenit’ në Zgatar vjen më 8 qershor: Shumë aktivitete kulturore dhe çmime për pjesëmarrësit

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit do t’i ‘testojë’ në vrapim fëmijët e lindur në vitin e Pavarësisë

Fari Kolloni

Selim Kryeziu me postim prekës pas pensionimit të dy profesorëve: Në foton e dytë mungon Ruzhdi Berisha

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net