Opoja.net

Vazhdojnë punimet në shtepinë e familjës nga Zaplluxhja

Vazhdojnë punimet në shtepinë e familjës nga Zaplluxhja

FAMILJA 7 ANËTARËSHE ME FAT!

“Elhamdulilah. Koha e mirë që po mban këtyre ditëve të vjeshtës, po ndikon që të bëhen punime të mëtejshme, edhe në ndërtimin e shtëpisë së Ajet Rystemit nga Zaplluxhja, e cila filloi të ndërtohet para ca ditësh me donacion të bëmirësve të ndryshëm, madje edhe nga Bosna e Presheva” ka shkruar Kasam Muhameti, njëri nga organizatoret.

Allahu i shpërbleftë të gjithë, që kontribuojnë dhe kujdesën për skamnorët.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net