Vazhdon debati online Sistemi i Raportimit të Regjistrimit të Rastit me Covid 19 në kuadër të SMIA

Opoja
Vazhdon debati online Sistemi i Raportimit të Regjistrimit të Rastit me Covid 19 në kuadër të SMIA

Në kuadër të fushatës për Arsim më të mirë në Kosovë, të organizuar nga projekti i arsimit fillor nga Giz Kosova në bashkëpunim me zyrën e Unicef dhe me Masht, po vazhdon të mbahet debati online me temën: “Sistemi i Raportimit të Regjistrimit të Rastit me Covid 19 në kuadër të SMIA(Sistemi për menaxhimin e informatave në arsim).

Debati do të organizohet të enjten, më 15.10.2020 duke filluar nga ora 13:00-15:00.

Debati do të hapet me një fjalë rasti nga Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z.Ramë Likaj dhe drejtori i zyrës së UNICEF, z.Murat Sahin. /Opoja.net

 

100 bursa për studentë nga Komuna e Dragashit që studiojnë në universitetet publike të Kosovës

Fisnik Guri

DKA në Dragash pas intervistës me gojë shpall rezultatet për mësues klasor me kohë të caktuar në SH.F.M.U “Sezai Surroi”-Zym

Fisnik Guri

Veseli në Bresanë të Dragashit, zbulon pllakën me emrat e luftëtarëve të UÇK-së

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net