Vendet që do të mbesin pa rrymë nesër

Kushtrim Guraj Kushtrim Guraj Lajme Opoja

KEDS-i përmes një kumtese për media ka treguar se cilat janë vendet që do të mbesin pa rrymë elektrike në ditët në vijim, transmeton Opoja.net.

Më 23.07.2017 në Prizreni 1 do të ketë shkyçje totale prej orës 06:00 deri në orën 08:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin këto nënstacione 35/10kV: TS 35/10 kV Prizreni III; TS 35/10 kV Pirana; TS 35/10 kV Zhuri; TS 35/10 kV Sharri (Dragash); TS 35/10 kV Dikanca; TS 35/6.3 kV Perllonka I; TS 35/6.3 kV Perllonka II;Eurokos HC-Dragash.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave,IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC), Siprint Shtypshkronja”; rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker. Afariste:”Afioni”,Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton”,”Sharri Pllast, Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji, Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha, Lekë Dugagjini.Zjarrfiksat motel prizreni, Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme,hasi 1,Pirana, grupi I biznesit, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Sep. “10Maji”, Sep. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Sep. “Arbëria”, Sep. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”, Ujësjellësi, Lagjja Omajve dhe Ademaj në Zhur, Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhubi, Planeja, Vërmica, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë,Afariste: resturant “Keshtjella”, “Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”, Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema, Dogana, Gurethyesi Tahiri, Restorant Gurra, Restorant Mifa Belli, Vërmica 3, Restorant Vërmica, Restorant Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2, Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë e Zhurit, Lubovishta, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta mjeksisë familjate, Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, afariste: N.P.T “Mulliri” Buzezë, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi,Brruti,Kapre, Kosavë,Pllajnik, Shajne, Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala . Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci i Ulët, Krsteci I Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne. RematexFrigofood, fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikanc, Baqkë, Dikanca, Leshtani, Radeshi,Perllonka 1 dhe 2, Eurokos HC-Dragashi. Zjarrfiksat, Motel Prizreni dhe Tjegullorja.

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-