Opoja.net

Video e parë e rrëqebullit në Rugovë (Video)

Video e parë e rrëqebullit në Rugovë (Video)

Rrëqebulli ballkanik, që shëtitet në Bjeshkët e Nëmura të Rugovës në Pejë është kapur duke ecur disa herë me fotografi, por sot Organizata “ERA” ka publikuar edhe video të këtij rrëqebulli.

Video dhe fotografitë janë kapur nga kamera të ashtuquajtura “kurth” që organizata i ka stacionuar në disa pozicione brenda Bjeshkëve të Nëmura, transmeton Opoja.net.

Kjo specie është lloj i maces së egër i madhësisë mesatare dhe është në zhdukje e sipër.

Për të gjithë ata që mbajnë qen, Ministria e Bujqësisë ka një njoftim të rëndësishëm

Opoja.net

Turizmi malor në kohë pandemie

Opoja.net

Rreziku nga fatkeqësitë natyrore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net