Opoja.net

VIDEO: Qytetari inçizon arushën gjigante në Malet e Sharrit

Irfan Selimi nga Tetova ka sjellur disa pamje të mrekullueshme nga Malet e Sharrit në të cilat shihet një arushë gjigande.

Irfani kishte montuar kamerat në drunjët e malit dhe për disa ditë rresht ka mbledhur pamje të çdo levizjeje të arushës.

 

Dhe në fund rezultati i punës së tij ka dalë i mrekullueshëm.Ai këto pamje të arushës i ka postuar në Facebook. /Opoja.net

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Insekti nga Kosova bëhet lajm në botë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net