Opoja.net

Vijon puna për rikonstruksionin e ambienteve shkollore në Dragash

Opoja
Vijon puna për rikonstruksionin e ambienteve shkollore në Dragash

Në komunën e Dragashit vijon puna për rikonstruksionin e ambienteve shkollore. Në shkollën “Sezai Surroi” – në Brrut filluan punimet për :

– Punët e arkitekturës
– Ndërrimi parcial i dritareve
– Izolimi termik i tërë fasadës
– Izolimi termik i kulmit
– Ndërrimi i dyerve të jashtme
– Punët e makinerisë
– Instalimi i ngrohjes qendrore
– Punët e elektrikes
– Sistemi i ndriçimit, Instalimi elektrik në kaldatore
– Punët tjera
– Instalimi i pikoreve në dritare
– Ndërtimi i aneksit të kaldatores
-Mbetjet e rrezikshme
– Largimi i ndriçimit CFL

Loading...

Mos i humb

178 raste të reja me koronavirus në Kosovë, 1 rast në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm

Opoja.net

Rifillon shqyrtimi ndajë deputetit Adem Hoxha, i akuzuar për sulm dhe kanosje

Opoja.net

Dënohet me gjobë i akuzuari që pranoi fajësinë për përdorim të paautorizuar të narkotikëve

Opoja.net

“COVID-19 nuk ekziston”, lufta me dezinformata nga Rusia dhe Kina dhe pasojat për Kosovën

Opoja.net

Gazetari ynë po e mposht virusin Covid-19!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net