Opoja.net

Vizitorë në xhamin e Bresanës nga Mamusha dhe Turqia

Bresanë, 11 korrik –  Dje gjatë namazit të drekës në gjamin e re të fshatit Bresanë kanë vizituar një grup gjematlish nga Mamusha dhe dy hoxhallarë nga Turqia. 

Kjo nuk është e pare qe dikush e viziton ketë gjami, madje aty qdo ditë mund të gjejsh vizitore nga vendet e huaja të botës. Opoja është shumë krenare pasi e gjithë bota do te na njohin se kush jemi.

Kasam Muhamet hoxha i kesaj xhamie ka postuar në facebook fotot nga vizita.

© Opoja.Net

573

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net