Opoja.net

Vjedhje në Prizren, arrestohet nga policia ende pa raportuar pronari vjedhjen

Vjedhje në Prizren, arrestohet nga policia ende pa raportuar pronari vjedhjen

Me datën 01 Maj, një qytetar kishte bërë një kallëzim në polici për vjedhje të gjësendeve nga automjeti i tij.

Vjedhja kishte ndodhur ditën për diell dhe hajduti ishte kapur nga hetuesit ende pa e raportuar vjedhje pronari i automjetit.

Sipas raporteve hetimore merret vesh se i dyshuari ishte parë nga hetuesit në rrugën “Gjallica” me dy kasetofonë; një palë syze dhe një çelës pune dhe duke e njohur si recidivist të vjedhje i njëjti ishte shoqëruar për në stacion policor dhe pasi nuk kishte mundur të sqaronte origjinën e gjësendeve, të njëjtat janë sekuestruar e që më vonë, pas denoncimit të rastit i janë kthyer pronarit.

Më pas i dyshuari është arrestuar dhe më urdhër të prokurorit ndalët nën masën e arrestit,njofton zyra për informim publik nga Policia Rajonalen në Prizren

Rrahen tre policë në Prizren, bëhen për spital

Opoja.net

​Zhduket një e mitur në Prizren

Opoja.net

​Paraburgim ndaj dy të dyshuarve që e rrahën një person në Prizren pas një fjalosje në kafene

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net