Zhvillim i manovrave ushtarake në Komunën e Dragashit nga ushtarët e KFOR-it Italian

Opoja.net Opoja.net Opoja

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Dragashit se me datat 4, 5 dhe 6 korrik, ushtarët e KFOR-it Italian, në kuadër të aktiviteteve të tyre do të zhvillojnë manovra ushtarake nëpër territorin e Komunës së Dragashit. Andaj, apelojmë te qytetarët që të mos kenë shqetësim dhe panik gjatë zhvillimit të këtyre aktiviteteve ushtarake.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-