Zv. Ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Kastrati vizitoi Komunën e Dragashit

Opoja
Zv. Ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Kastrati vizitoi Komunën e Dragashit

Zv. Ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Kastrati vizitoi Komunën e Dragashit

Gjatë ditës së sotme, Komunën e Dragashit e vizitoi Zv. Ministri i Bujqësisë z.Bajram Kastrati i cili u prit nga Nënkryetari i Komunës, z Selami Saiti, Nënkryetari i Komuniteteve z. Sherif Aga, drejtori i Bujqësisë Zhvillimit Rural dhe Inspeksionit z. Fejsal Halilovič dhe drejtori i DKRS-së z. Lirim Hajredini. Nënkryetari z. Selami Saiti dhe drejtori i Bujqësisë e njoftuan atë mbi gjendjen e fermerëve si dhe sfidat me të cilat po përballen ata.

Z. Kastrati theksoi se Ministria e Bujqësisë duke parë gjendjen e shkaktuar nga pandemia ka rritur shumën e subvencioneve për pagesa direkte e grante. Poashtu z. Kastrati na njoftoi se fermerët të cilët kanë aplikuar për kompenzimin e dëmeve brenda këtyre dy javëve do t’u bëhet kompenzimi.

Në fund, ai u zotua se bujqit të cilët kanë aplikuar për grante dhe i plotësojnë kushtet e kërkuara do të jenë përfitues të tyre.

Mungon i pandehuri, shtyhet seanca për mashtrim të qytetarëve me anë të “Instagramit”

Opoja.net

Këto janë rregullat në oborrin e shkollës, brenda shkollës dhe në klasë

Opoja.net

Hapen shkollat, nxënësit me maska (VIDEO)

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm (Video)

Opoja.net

Gati një muaj nga nisja (dhe ndërprerja) e punimeve në ndërtimin e urës në lagjen Duraj!

Opoja.net

Monitorohen nga afër shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net