Opoja.net

25 vite të ndarjes nga jeta e 21 vjeçarit nga Kuklibegu-Vahidin Hajrizi

PËRKUJTIM – Vahidin Hajrizi
Janë bërë 25 vite të ndarjes nga jeta e djaloshit 21 vjeçar nga Kuklibegu-Vahidin Hajrizi. Vahidini ishte ndër organizatorët kryesor të demonstratave të viteve 1988-1989, që organizoheshin në Opojë, përkatësishtë në Bresanë “Për mbrojtjen e Kushtetutës së Kosovës”. Gjatë shërbimit ushtarak të tij në Divulje të Splitit, Vahidini vritet, dhe pas “ekspertizës mjekësore”, “konstatohet”, kinse Vahidini është vetvrarë. Në vendlindjen e tij-Kuklibeg, ai u soll me arkivol, dhe nga bashkëvendësit, shoktë dhe miqtë e tij u varros me nderime të larta. Allahu e mëshiroftë dhe e shpërbleftë me Xhenetin Firdeus./Opoja.net/

Autor: Kasam Muhameti në Meke 26.04.2015

(Fotografit janë  marrë nga Kuklibegu Sot në Facebook)

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net