A nuk do të përmendesh tek Allahu nga ana e melekëve?

Opoja.net Opoja.net Artikuj

Çdo mëngjes,  pasi që e fal namazin e sabahut, melaqet të cilët në atë kohë zëvendësohet, e lajmërojnë personalisht Allahun e Madhërishëm (edhe pse Ai e di) se të kanë gjetur dhe të kanë lënë duke bërë adhurim (duke u falur).

Ebu Hurejra (Allahu qoftë i kënaqur me të) transmeton se i Dërguari i Allahut s.a.v.s. ka thënë: Melekët, që ju përcjellin, ndërrohen gjatë natës dhe ditës. Takohen (për ndërrim)në namazin e sabahut dhe të ikindisë. Melekët që kanë bujtur, ngrihen (për tek Allahu) dhe Ai i pyet, ndërkohë e di më së miri gjendjen e tyre: Si i latë robërit e mi? Ata thonë: I lamë duke u falur, ashtu siç i gjetëm, duke u falur.

A nuk të mjafton që çdo ditë të përmendesh tek Allahu nga ana e melekëve.

Përshtati: A. D. Islampress

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-