Opoja.net

Besimtari gjithmonë duhet të jetë aktiv

Besimtari gjithmonë duhet të jetë aktiv jo reagues i kotë.

Besimtari i cili e jeton fenë siç duhet i jep kualitet veprimeve të tij dhe gjithmonë mundohet ti ofroj diçka botës përreth tij.

5445
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
Kandidati juaj i preferuar për kryetar të Dragashit?

Ai tregon historinë e tij dhe nuk e humb vëmendjen dhe nuk reagon në çdo fjalë apo veprim negativ. Nga qëllimet e larta, besimtari nuk ka kohë të merret me shkurret para këmbëve.

Një nga arsyet pse Ebu bekri ishte sahabiu më i mirë, është ajo se ai gjithmonë merrte iniciativën për të mire.

Kur i dërguari i Allahut pyeste se kush ka vizituar një të sëmurë, kush ka ushqyer një të varfër apo kush ka agjëruar atë ditë, Ebu Bekri gjithmonë ishte i pari. Në Bedr ishte i pari që i dha përkrahje.

Andaj të vendosim qëllime të larta në jetë dhe të punojmë në realizmin e tyre, duke mos u marrë me pengesa të vogla që na dalin rrugës.

Veprime, jo reagime – le ta ringjallim këtë parim të fesë sonë!

Kurani, mrekullia e pafundme

Opoja.net

Në xhamitë e Kosovës apelohet kundër dhunës ndaj grave

Opoja.net

Në këtë mënyrë përhapet bamirësia në mesin e njerëzve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto