Opoja.net

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

Njerëzve të mirë nuk u ndryshohen vetitë edhe nëse u ndryshohen gjendjet.
Bujari mbetet bujar edhe nëse varfërohet.
Falësi mbetet falës edhe nëse i bëhet padrejtësi.
Disa fytyra mbeten të bukura edhe kur qortohen.
E disa të tjera trishtuese edhe madje kur qeshen.
Bukuria buron nga brendësia e shpirtrave dhe s’ka lidhje me pamjet e fytyrës.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

PRITJA E MUAJIT TË RAMAZANIT

Merlinda Guraj

PËRGËZIMI ME ARDHJEN E MUAJIT RAMAZAN

Merlinda Guraj

Naim Tërnava tregon se a e prish agjërimin vaksina anti-Covid

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net