Opoja.net

Çdo person në brendësi e ka tregimin e vet të pikëllimit

Islame
Çdo person në brendësi e ka tregimin e vet të pikëllimit

Çdo person, thellë në brendësi, e ka tregimin e vet të pikëllimit.

Person, që në brendësi ka gjynah e nga ai do të pendohet.

Person, që ndërgjegjja e tij ndien dhembje nga gjynahu i bërë.

Person, që në brendësinë e tij ka frikë nga vetmia dhe nga e panjohura.

Person, që ka vuajtur nga ata që i ka dashuruar, apo vuan për ata që i do.

Person, që nuk mundet ta paraqesë njerëzimin e tij të vërtetë.

Person, që është lodhur nga sakrifica.

Person, që i frikësohet dashurisë.

Person, që do kthim.

Person, që i frikësohet ndarjes.

Person, që për çdo ditë qan për ata që u larguan nga dynjaja.

Person, që ngrihet natën dhe qan për Allahun dhe i ankohet për brengat e tij.

Persona, të cilët i lexojnë këto fjalë, që ta gjejnë veten në disa nga këta rreshta të lartpërmendur.

Dhe persona, që nuk e gjejnë veten në asnjë vend!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Ta bësh shpirtin fole mëshire

Opoja.net

Dëshpërimi dhe humbja e shpresës në mëshirën e Allahut, është mëkat më i madh…

Opoja.net

Kjo është çështje feje, jo lojë dhe argëtim!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net