Opoja.net

”Ditën kur çdo njeri e gjen pranë vete atë që veproi mirë ose keq…

”Ditën kur çdo njeri e gjen pranë vete atë që veproi mirë ose keq, e për atë të keqe që bëri, …” (Ali Imran, 30)

Nga mëshira dhe drejtësia e Tij, Allahu xh.sh. së pari e përmend veprën e mirë, pastaj veprën e keqe, ndërsa njerëzit në përgjithësi janë të verbër sa i përket veprave të mira të njerëzve dhe shohin vetëm veprat e shëmtuara.

A. D Islampress

Besimtari gjithmonë duhet të jetë aktiv

Opoja.net

Dita e Arafatit – Dita më e veçantë e vitit

Opoja.net

Vlera e ditës së Arafatit: Pse agjërimi në këtë ditë i fshinë mëkatet e dy viteve?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
 
NA NDIQENI
Send this to a friend