Dr. Hatim Baxhaku një veprimtar i madh i çështjes kombëtare

Opoja Personazhe

Hatim Baxhaku, është një nga politikanet me të spikatur këto kohet e fundit, dukeqenë një personalit karizmatik me ka bërë ta ndjek veprimtarinë e tij politike dhe patriotike, ajo që mua më pëlqen tek ky personalit është guximi dhe lehtësia e përballjes më cilin do që ka përpara por gjithnjë duke zhvilluar debate të emancipuara e të kulturuar kurrë nuk ofendon dhe fyen por flet për çështjet të cilat i argumenton dhe shtjellon mjaft mirë, demonstron gjithmonë me vend logjikën për zgjidhjen e problemeve dhe halleve që e kanë kapluar popullatën e varfër, ka një formim dhe informim të shkëlqyer për jetën konkrete ekonomike-politike të vendit dhe që kërkon me çdo kusht përmirësimin e gjendjes aktuale, duke e luftuar korrupsioni dhe keqpërdorimet zyrtare, por gjithmonë duke përdor fjalë dhe shprehje të kuptueshme me bazë të qëndrueshme që për një qytetarë normal dhe profesionist krijon idenë e një politikani dhe personaliteti mirë të arsimuar dhe të aftë për të zgjidhur probleme të ndryshme.
Kosovës i duhet një personalitet i tillë, andaj tani ka nevojë për përkrahjen tuaj. Muahrrem Qafleshi /opoja.net/

Nga 50 mostra të testuara, 4 mësimdhënës dhe një nxënëse dalin pozitiv në Sh.M.L.”Ruzhdi Berisha” në Dragash

Fisnik Guri

Ndërpritet mësimi në një shkollë në Dragash, ka dyshime për Covid-19

Kushtrim Guraj

Fjolla Halimi nga Opoja, nxënëse e klasës së katërt në Gjermani, shkruan kaq bukur gjuhën gjermane

Fisnik Guri
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net