Opoja.net

Dr. Nehat Krasniqi ka mahnitur studiuesit turk me njohurit e gjuhës arabe

Këto ditë një grup studiuesish nga Instituti Albanologjikë, po qendrojnë për një vizit studimore në Turqi.

Në mesin e këtyre studiueseve është edhe një studiues me origjinë Opojare, Dr. Nehat Krasniqi, i cili gjatë vizites në Bibloteken Kombetare në Ankara, ka mahnitur studiues turk me njohurit me leximin dhe deshifrimin e veprave në gjuhën shqipe dhe gjuhën arabe.

Nehat Krasniqi


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

565

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net