Opoja.net

Dragashi mbetet i qetë dhe stabile sa i përket pandemisë

Deri me tani në komunën e Dragashit nuk ka persona të dyshuar dhe as të konfirmuar me Covid-19, thuhet në mbledhjën e shtabit emergjent dhe Qendra Operative lokale në Dragash, shkruan Opojanet.

Gjithashtu shtabi emergjent shpreh mirënjohje dhe falënderime për gjithë stafin shëndetësor, policinë, inspektoratin dhe gjithë akterët tjerë për kontributin e vazhdueshëm në luftën e përbashkët kundër Covid-19 .

Edhe banorët nga fshatat e Opojës mendojnë se kjo pandemi nuk do ta prek zonen e tyre pasi që sipas tyre ajëri është shumë i pastër dhe masat për parandalimin janë marr me kohë.

Sulmohet infermieri në Dragash – Protestojnë mantelbardhët! (Video)

Opoja.net

MSh nuk ua vazhdon kontratat infermierëve që u punësuan gjatë pandemisë

Opoja.net

Organizimet për nder të Ditës së Çlirimit të Komunës së Dragashit

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net