Opoja.net

Falem dhe agjëroj, por nuk jem e mbuluar !

E pyeti: a agjëron dhe falesh?

U qesh dhe tha: Normalisht që agjëroj dhe falem!

84
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

E pyeti: a je e mbuluar me hixhab?

U përgjigj: Jo, nuk jam e mbuluar!

E pyeti: kush të detyroi të agjërosh dhe të falesh?

Tha: Allahu i Madhëruar!

Kush ta ka detyruar hixhabin?

Heshti një momenti dhe pastaj u përgjigj: Allahu i Madhëruar!

I tha: atëherë hesht dhe dëgjo këtë ajet ku Allahu i Madhëruar thotë: “Mos vallë, një pjesë të Librit e besoni, kurse pjesën tjetër e mohoni?! Cilido prej jush që vepron kështu, do të ndëshkohet me poshtërim në këtë jetë, ndërsa në Ditën e Kiametit do të dërgohet në dënimin më të ashpër. Allahu nuk është i pavëmendshëm ndaj veprimevetuaja”. Bekare 85.

Arsyet për reduktimin e nafakës dhe për humbjen e vullnetit për ibadet dhe jetë

Opoja.net

Edhe heshtja është sëmundje!

Opoja.net

Nuk është me rëndësi se cfarë posedon, por çfarë zemre ke!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto