Opoja.net

Hevzi Hasani thëmelusi dhe drejtori i Radio Pendimit

I lindur në fshatin Bresanë, (komuna e Dragashit) më 15 Nëntor 1982.Jeton dhe vepron në Linz të Austrisë.

Shkollen fillore dhe të mesmen e perfundoi në Austri. Eshtë i martuar dhe ka dy fëmijë.

Në vitin 2006 me caktimin e Allahut të Lartëmadhëruar i erdhi udhëzimi në rrugen e drejtë të Islamit.Që nga ky vit mori iniciativen për ta hapur një Radio Islame, pasi që shumë vite më parë kishte përvojë më radio e stacione të ndryshme.Që nga viti 2006 vazhdon të kryen detyren si drejtor i radios po ashtu edhe si moderator e shumë aktivitete të tjera që lusim Allahun e Llartëmadhruar të na pranoj keto vepra.

© Opoja.Net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net