Opoja.net

Kështu festohet! 

Opinione
Kështu festohet! 

Autori: Burim Piraj

Pa fishek zjarre – Pa raporte nga spitalet për të lënduar
Pa alkool – Pa raporte nga policia për aksidente
Pa përdorim të armëve – Pa arrestime
Në thelb të festës – SOLIDARIZIMI dhe ofrimi i dorës për nevojtarët. 
Festojmë dhe ndihmojmë!
Festojmë dhe nuk i lëmë të tjerët anash!
Festojmë dhe nuk e urrejmë kënd, nuk bëjmë dallime racore, nuk bëjmë dallime fetare, nuk bëjmë dallime nacionale!
Edhe njëherë: Festofshi përherë o njerëzit më të mirë që ka toka!

Hysen Bojaxhiu: Për Kosovën viti 2020 ishte viti më i vështirë prej shpalljes së pavarësisë!

Opoja.net

Ku është akti/dokumenti origjinal i pavarësisë së Shqipërisë?!

Fari Kolloni

Kosova dhe sfidat në periudhën e pasluftës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net