Opoja.net

Kush thotë se është e vështirë të fitohet Xhenneti?!

Nëse edhe gjysma e hurmës e dhënë si lëmoshë të largon nga zjarri;
– Nëse sadaka e “zbut” zemërimin e Zotit;
– Nëse fjalët Subhanallahi ve bi bihamdihi, subhanallahi-l-adhim janë të rënda në peshoren e Zotit në Ditën e Gjykimit;
– Nëse marrja abdes i fshinë mëkatet;
– Nëse çdo bamirësi shpërblehet nga 10 deri në 700…

Atëherë pse disa njerëz thonë që Xhenneti është i largët dhe fitohet rëndë?!

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Lutfi Muharemi

Arsyet për reduktimin e nafakës dhe për humbjen e vullnetit për ibadet dhe jetë

Opoja.net

Edhe heshtja është sëmundje!

Opoja.net

Nuk është me rëndësi se cfarë posedon, por çfarë zemre ke!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto