Opoja.net

Në një fshat të Karabakut Malor dëgjohet për herë të parë ezani pas 28 vitesh

Islame
Në një fshat të Karabakut Malor dëgjohet për herë të parë ezani pas 28 vitesh

Në një prej fshatrave të Karabakut Malor, që u shpëtua nga pushtimi armen, pas 28 vitesh për herë të parë nga minarja e xhamisë u thirr ezani.

Franca në ditët në vijim do të inspektojë 76 xhami

Linda Guraj

Dunjaja është për katër lloje të njerëzve

Linda Guraj

Islami dhe trajtimi i njerëzve me nevoja të veçanta

Linda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net