Opoja.net

Një nga duatë e fuqishme nga Kurani

Islame
Një nga duatë e fuqishme nga Kurani

Një nga duatë e fuqishme nga Libri i Madh:

رَبَّنَا آتِنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا

“…O Zoti ynë, na dhuro nga ana Jote mëshirë dhe na përgatit udhëzim të drejtë në tërë çështjen tonë!“ (El-Kehf, 10)

Loading...

Mos i humb

Mos e privo vetveten nga nafaka me mëkate

Kushtrim Guraj

Personat që nuk do të hyjnë në xhenet pa dënim, andaj ruhu mos u bëj njëri prej tyre!

Kushtrim Guraj

“Si mund të bëhesh ti gruaja ime, nuk je aspak e bukur!”

Kushtrim Guraj

Çka është dynjaja në krahasim me Ahiretin?

Kushtrim Guraj

Trashëgimia e Pejgamberit s.a.v.s

Kushtrim Guraj

Çka është dynjaja në krahasim Ahiretin?

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net