Opoja.net

Policia konfiskon 36 vetura të padoganuara

Policia konfiskon 36 vetura të padoganuara

Policia e Kosovës, konkretisht Divizioni i Komunikacionit Rrugor, në rajonin e Prishtinës, ka identifikuar dhe konfiskuar gjithsej 36 vetura të pa-doganuara të cilat janë hasur duke qarkulluar në trafikun rrugor.

“Plani ka qëllim identifikimin, ndalimin dhe largimin nga komunikacioni të veturave të cilat qarkullojnë të pa-doganuara.

Mjetet në fjalë nuk u nënshtrohen rregullave teknike dhe atyre procedurale, janë të pasiguruara dhe u shmangen të gjitha taksave të parapara ligjore. Gjithashtu, këto mjete jo rrallë herë janë pjesëmarrëse në aksidente të trafikut rrugor, me çka rrezikohet siguria e pjesëmarrësve në trafik”, njofton policia.

Policia e Kosovës kërkon nga ngasësit e veturave të pa-doganuara që të mos dalin me vetura të tilla në trafik, pasi veturat e tilla do të ndalohen dhe sekuestrohen./AktivPress

Shtatë raste të dhunës në familje për 24 orë – viktimat të gjitha gra

Opoja.net

Rrahen tre policë në Prizren, bëhen për spital

Opoja.net

​Zhduket një e mitur në Prizren

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net