Opoja.net

Ramazani u afrua, në këtë orë do të jetë syfyri dhe iftari i parë

Të gjithë besimtarët myslimanë, që janë më shumë se 1 miliardë në të gjithë botën pas disa muajsh do ta kenë një obligim detyrues që duhet ta kryejnë. Bëhet fjalë për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Sipas kalendarit myslimanë (takvimit) që shpërndan Bashkësia Islame e Kosovës për çdo vjet, pra muaji i Ramazanit do të fillojë me 16 Maj (E mërkurë) të këtij viti.

585

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Syfyri i parë 03.06 ndërsa ifrari i parë 19.58.

Kurse dita e parë e Fiter Bajramit do të jetë më 15 qershor. /RTV Pendimi/

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net