Opoja.net

Ide

Ramush t’lumtë!

Opoja.net
Ramush, ti burrë i sporteve t’rënda, ti na bëre të “ndihemi” 100% SHTET, ti u bëre “burri” i fortë kundër një armiku qe na ka...
Loading...

EDHE NJË OPOJAN DOKTOR I SHKENCAVE!

Opoja.net
Bashkëvendësi Mërgim Mestani sot (29.10.2018) në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit “Hasan Prishtina”, përpara anëtarëve të komisionit: prof.ass.dr. Xhavit Ramadani (kryetar), prof. dr....
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net